Om oss ved Øyesenteret

Svein Salvesen

Alminnelig øyepraksis
Telefon:
233 53 394

Svein er utdannet  kirurg  før han ble øyelege. Han er utdannet øyelege fra Ullevål og Rikshospitalet i Oslo.  Han har drevet privat praksis i Oslo fra  1991. Fra 1995 har han drevet med grå stær operasjoner i stor skala og behersker de fleste fasetter innenfor dette området. I tillegg driver han med plastisk øyelokkskirurgi.

Svein hovedinteresser   på fritiden er seiling, salsa, spansk, ski  og reising. Han foretrekker å reise utenfor allfarvei. De siste årene har han besøkt Bangladesh (som øyelege- les mer om dette her....), Guatemala (for å lære spansk), og Ukraina (for å bli kjent med landet og kanskje lære litt av språket). Kanskje blir det en tur med den trans-sibirske jernbanen til Mongolia som blir neste.

Per Nordal

Øyelege
Telefon:
233 53 392

Per har jobbet på Rikshospitalet, før han startet  privat praksis i øyesykdommer  i 1991.

Han arbeider innenfor et bredt spekter av øyesykdommer, som grønn stær, makuladegenerasjon og barn og syn. Han har spesialisert seg på grå stær operasjoner, øyelokkoperasjoner og laseroperasjoner for langsynthet og nærsynthet.

Per synger i kor, og treffes ofte i marka på en søndag.

Truls Oppedal

Øyelege
Telefon:
233 53 392

Truls studerte medisin ved Universitetet i Oslo og hadde turnustjeneste på Sørlandet (Arendal) og i Troms (Ibestad). Etter turnus sikret han seg bred medisinsk erfaring fra allmennmedisin, indremedisin, anestesi og akuttmedisin før han i 2009 så lyset og ble øyelege.

Øyespesialiteten fikk han ved Oslo Universitetssykehus. På Ullevål var han også overlege på øyeavdelingens "Seksjon for barneoftalmologi og strabisme". Fra 2015 har han vært overlege ved øyeavdelingen i Drammen hvor han fortsatt tilbringer de første dagene i arbeidsuken. I Drammen har han operert mange øyelokk, rettet opp pasienters skjeling og gitt folk et klarere syn på livet gjennom grå stær kirurgi. Før pandemien holdt han også jevnlig foredrag om øyemedisin for allmennleger og annet medisinsk personell.

Familieliv og tre fotballspillende sønner tar mye av tiden som ikke brukes på jobb. Det som er igjen av fritid liker Truls å bruke til utendørs-aktiviteter av ymse slag.